Gravid og Nyfødt Fotograf - Kvartal fotograf

Få taget unikke billeder under din graviditet, både i studie eller i naturen, lad mig forevige dit lille mirakel. Vi tager en samtale og finder ud af hvad der passer bedst.

Gravid fotograf - Graviditets fotograf Odense - Gravid Fotograf Kolding - Dækker hele Danmark

Mave og Moody
Graviditets Fotograf
Nyfødt Fotograf
Babybilleder Fotograf

Graviditet og Nyfødt Fotografering

Jeres nye guld, er noget af det mest fantastiske i verden. Det er en stor omvæltning, og der er mange ting der skal ordnes. Det er derfor vigtigt at i får taget nogle gode billeder, så i kan mindes den første tid. Jeg har mange års erfaring med fotografering af gravide og nyfødte, og jeg sikrer at i får de bedste billeder, og at i får en god oplevelse. Få både print eller digitale filer.

Det er en god ide at booke tidligt, så vi kan finde en god dag til at tage billederne. Jeg har både studie og ude i naturen, og vi kan tage nogle forskellige billeder. Oftest bruger vi en time, og tager lidt pauser indimellem for at få de bedste skud.

Flere fede metoder

Jeg har forskelligt tøj og andet liggende, som vi på dagen kan afprøve. Kjoler og andet i fede farver, men man kan også tage en snak med mig og se hvad du har selv.

Image

Slut med poseret billeder og stive smil

Jeg ligger meget vægt på at fange de gode smil, og ikke mindst det naturlige grin. Det er helt naturligt at være lidt nervøs på dagen, og man kan hurtig blive usikker og ikke føle sig tilpas foran et kamera. Her kan du også trygt stole på at vi gør vores bedste for at arbejde med konfirmanden, guide og hygge. Derved glemmer de fotografen, og vi får et naturligt flow med grin og smil.

Image

Unikke og nye looks

Jeg forsøger altid at fange din stil og person bedst muligt, og inden du booker mig så tager vi snakken om hvad du forventer og har af ideer. Så finder vi den bedste løsning.

Tag kontakt uden binding

Få et uforpligtende tilbud i dag