Gravid og Nyfødt Fotograf

Få taget unikke billeder under din graviditet, både i studie eller i naturen

Graviditet og Nyfødt Fotografering

Jeres nye guld, er noget af det mest fantastiske i verden. Det er en stor omvæltning, og der er mange ting der skal ordnes. Det er derfor vigtigt at i får taget nogle gode billeder, så i kan mindes den første tid. Jeg har mange års erfaring med fotografering af gravide og nyfødte, og jeg sikrer at i får de bedste billeder, og at i får en god oplevelse. Få både print eller digitale filer.

Det er en god ide at booke tidligt, så vi kan finde en god dag til at tage billederne. Jeg har både studie og ude i naturen, og vi kan tage nogle forskellige billeder. Oftest bruger vi en time, og tager lidt pauser indimellem for at få de bedste skud.

Mave og Moody
Graviditets Fotograf
Nyfødt Fotograf
Babybilleder Fotograf

Slut med poseret billeder og stive smil

Det er helt normalt at være nervøs foran kamaret, og det er derfor jeg har meget fokus på at skabe en god oplevelse for alle. Selv hvis jeres nyeste medlem ikke gider den dag, så er der tid til at de får en pause også.

Flere fede metoder

Jeg har forskelligt tøj og andet liggende, som vi på dagen kan afprøve. Kjoler og andet i fede farver, men man kan også tage en snak med mig og se hvad du har selv.

Image
Image

Unikke og nye looks

Jeg forsøger altid at fange din stil og person bedst muligt, og inden du booker mig så tager vi snakken om hvad du forventer og har af ideer. Så finder vi den bedste løsning.

Tag kontakt uden binding

Få et uforpligtende tilbud i dag