Fotografi til Konfirmation - Konfirmations fotograf

Gem minderne fra din store dag, med vores professionelle fotografering til konfirmationer. få portrætter eller gem hele dagen, med en fotograf til konfirmation finder vi en løsning der passer til dig.

Konfirmation fotograf - Konfirmationsfotograf Odense - Konfirmationsfotograf Kolding - Dækker hele Danmark

Fotografi til konfirmation med Nicklas
Fotografi til konfirmation med Jonas
Fotografi til konfirmation med Leah
Fotografi til konfirmation med Sofie

Afslappet og naturlig fotografi til konfirmation

Med vores konfirmationsfotografi er du sikret en afslappet dag, og du sikre at når konfirmanden træder ind i "de voksnes rækker", så er der minder for livet. Vi har mange års erfaring med fotografering af konfirmationer, og vi ved at det er en stor dag for hele familien.

Vi har en afslappet tilgang til fotograferingen, og derfor er du sikret en professionel fotograf, som kan fange de naturlige øjeblikke, og samtidig sørge for at alle bliver foreviget. Du kan trygt vælge os, og vide at vi har styr på det hele på det hele, med høj niveau af kommunikation og aflysningssikkerhed.

På dagen eller senere?

Du kan vælge at få taget billeder af konfirmanden på dagen eller i dagende efter, det er blevet mere og mere populært at gå ud og tage billeder af konfirmanden i dagene efter, hvor der er mere tid og ro til at få taget nogle gode billeder.

Image

Slut med poseret billeder og stive smil

Jeg ligger meget vægt på at fange de gode smil, og ikke mindst det naturlige grin. Det er helt naturligt at være lidt nervøs på dagen, og man kan hurtig blive usikker og ikke føle sig tilpas foran et kamera. Her kan du også trygt stole på at vi gør vores bedste for at arbejde med konfirmanden, guide og hygge. Derved glemmer de fotografen, og vi får et naturligt flow med grin og smil.

Image

Fotografi med Familien

Selvfølgelig skal hele familien også med, og jeg sikre mig altid at vi får tid lagt ind til at hele familien, søskende og meget mere. Får en plads i billederne.

Tag kontakt uden binding

Få et uforpligtende tilbud i dag