Familie og Gruppe fotograf - Gruppe Fotografi - Familie Fotograf

Saml familien og lad mig tage et fedt portræt til den næste gave, både print og digital, du kan vælge både studie eller på lokation. Perfekt som gave, årsdags portrætter, bedsteforældre eller andet.

Portræt Fotograf - Gruppe Fotograf Odense - Gruppe Fotograf Kolding - Dækker hele Danmark

Gruppefotograf
Familie fotograf
Fotografi til konfirmation med Josefine

Fede billeder med familie og venner

Jeg er en rutineret gruppefotograf, og vant til at arbejde med grupper og familier af forskellig størrelser. Du kan vælge både studie eller ude i naturen, og vi ligger tid ind til at afprøve nogle forskellige ting. Jeg har en masse erfaring med at få alle med, og få det bedste frem i alle.

Uanset om det er 2 eller 20 personer, så er det vigtigt at hver får sin plads i billedet. Derfor prøver vi nogle forskellige ting, og jeg får hurtigt dannet mig et overblik over hvad der virker bedst. Jeg har en masse erfaring med store og små, nogle har aldrig fået taget billeder andre er vant til det, der er tid til at få smilet vendt.

Familie Fotograf

Med fokus på at skabe og fange det gode grin, afprøver vi altid nogle nye ting, og sikre at vi fanger jer når smilet er helt rigtigt. Vi har oftest 1 time, og vi udvælger de bedste billeder, og du får dem som print eller digitalt.

Image

Slut med poseret billeder og stive smil

Det er helt normalt at være nervøs foran kamaret, og det er derfor jeg har meget fokus på at skabe en god oplevelse for alle medlemmer. Den yngste kan være lidt nervøs, og der er tid til at de kan varme op. Vi skyder oftest 1 time, og tager lidt pauser indimellem for at få de bedste skud.

Image

Gruppebilleder

Der skal være plads til hele familien, og vi afprøver både poseret og de lidt sjovere, få med mor, far og alle imellem. Det er helt op til jer, og vi finder ud af det på dagen.

Tag kontakt uden binding

Få et uforpligtende tilbud i dag